*** For English: click on link ***
WICC, Wageningen International Conference Center, is gelegen aan de

Lawickse Allee 9, 6701 AN Wageningen


· Orquesta Typica DiverGente olv Gerard van Duinen

· 2 sets luister- en dansmuziek

· Balzaal van Wageningen International Conference Center

· Dansvloer is verlicht door kroonluchters

· Voor luisteraars zijn aparte plaatsen gereserveerd

· Nieuwe tango-kleding van Jelena-D

· Gebruikte tango-kleding voor een zachte prijs

· Gratis parkeren rond het gebouw

· Entree €15, inclusief 1 consumptie


Tango Divergente is een eigenzinnig tango-orkest zoals de Orquesta Typica’s die in de jaren '40 en '50 volop speelden in Buenos Aires.


Het orkest bestaat uit ruim twintig amateurmuzikanten uit het hele land. De groep heeft naast de traditionele bezetting van bandoneon en accordeon, (alt)viool en cello, piano en contrabas ook een blazersgroep (fluit, klarinet, basklarinet, baritonsaxofoon) én een gepassioneerde zangeres.

De rijke orkestklank van Tango Divergente past perfect bij het melancholieke en meeslepende repertoire van de Argentijnse Tango.


Het orkest neemt u tijdens deze milonga mee in de sferen van de verschillende tangoperiodes. Met klassiekers als El Choclo en Milonga Triste gaan we terug tot aan het prille begin van de tango. En met de composities van Julián Peralta hoor je de grootsteedse gekte van Buenos Aires van vandaag. Natuurlijk staat er ook een tango van de onvolprezen Astor Piazzolla op het programma.


Het orkest staat onder leiding van bandoneonspeler en componist/arrangeur Gerard van Duinen.


Een wide-screen foto van de zaalWageningen International Congress Centre (WICC) ligt aan de rand van het centrum van Wageningen.
De combinatie van een luxe driesterrenhotel, eigen parkeerterrein en een verfijnd restaurant maakt dat ze de gasten van alle gemakken kunnen voorzien.
WICC is begin 2018 vernieuwd en heeft een trendy make-over ondergaan. WICC is nu een plek waar beleving en het gevoel ook naar voren komt in de inrichting.
Gasten kunnen in Restaurant Beau in een intieme sfeer genieten van heerlijke Italiaanse gerechten en in een van de 208 hotelkamers kunt u heerlijk tot rust komen.
Het WICC staat bekend om de persoonlijke aandacht en onbegrensde gastvrijheid.
'Wij ontvangen u graag op 19 april in onze vernieuwde terraszaal!'