*** For English: click on link ***

 

!We starten weer, vanaf 6 maart 2024 op woensdag bij ONO!
ONO, Kortenburg 4, Wageningen

De lesprijs is €100 per persoon voor de serie van 10 lessen.
De eerste les is een proefles en is gratis.

 


Waar worden de lessen gegeven:
klik hierBeginners

Onder de bezielende leiding van de dansdocenten zet je direct je eerste tangopassen. In de eerste lessen maak je kennis met de basispas (‘Paso Basico’) van de Argentijnse tango. Aan de hand van heldere instructies en relevante oefeningen leren we je de beginselen van de Argentijnse tango.

Met steeds aandacht voor de essentie van de dans kun je al snel vorm geven aan een spannende improvisatiedans, die de Argentijnse tango kan zijn.


Halfgevorderen

In deze cursus besteden we veel aandacht aan een goede close embrace, de gesloten omarming. In deze houding nemen we allereerst de eerder geleerde bewegingen nog eens goed door. Je vergroot je mogelijkheden en creativiteit in de dans. Doordat je alles wat je tot dan toe geleerd hebt, gaat verfijnen, verdiep je jouw dans. Na deze cursus kun je met zelfvertrouwen naar een salon gaan, in Wageningen, elders in het land of (ver) daarbuiten.


Algemeen

Houding, dynamiek en precisie vormen daarbij een belangrijke basis met als doel de bewegingen met minimale inspanning soepel te kunnen dansen. Nieuwe dansbewegingen en variaties in de opeenvolging van bewegingen komen aan bod. Door mogelijkheden van dansbewegingen zelf te onderzoeken, stimuleren we je samen met je danspartner je eigen creativiteit in de dans te ontwikkelen.

De wekelijkse cursussen bestaan uit 10 lessen van 60 minuten.

De lessen starten we met een warming-up en meestal herhalen we de onderwerpen uit de voorgaande les, waarna we nieuw materiaal aanbieden.

We ronden de les af door het geleerde samen te brengen en gelegenheid om zelf te oefenen en uit te dansen. De opvolgende groep gebruikt deze tijd om zich warm te dansen.

Natuurlijk geven we tijdens de lessen de groep als geheel aandacht, maar ook persoonlijke aandacht aan de koppels.

Voor ons staat plezier voorop! Dat herken je in onze lessen door de toegewijde en ontspannen manier waarop wij les geven en waar humor zeker niet in ontbreekt.

Genieten van een avondje uit, tijd voor elkaar, ontmoetingen en leren dansen?

De Argentijnse tango biedt je dit allemaal. Maak kennis tijdens onze gratis proeflessen en ervaar de essentie en het plezier van de dans van het leven.


Argentijnse Tango Wageningen: Adelante